COCEMFE Barcelona s’incorpora a la junta directiva del CAB

  • La nova junta directiva del Consell d’Associacions de Barcelona s’ha reunit per primera vegada des que va ser escollida a l’Assemblea General.
  • Montserrat Pallarès, com a representant de COCEMFE Barcelona, exerceix de vocal.

El Consell d’Associacions de Barcelona (CAB), un espai d’intercanvi i coordinació per enfortir el conjunt del teixit associatiu de la ciutat, ha celebrat la primera reunió de la nova junta directiva, que es va constituir a l’assemblea general del passat 15 de juliol. En aquesta junta hi participa COCEMFE Barcelona a través de la seva presidenta, Montserrat Pallarès, que ocupa una de les vocalies.

En aquesta trobada, Joan Manel Valcárcel Parisi, del Secretariat de Sants, Hostafrancs i La Bordeta, es va estrenar com a president del CAB, agafant el relleu de Montserrat Morera, que el va presidir durant 5 anys. Les altres incorporacions a l’òrgan de govern són l’Eva Ceano, de la Taula d’Entitats de Sarrià, i l’Aida Leal, Federació d’Entitats Calàbria 66, també com a vocals.

Per a COCEMFE Barcelona ser part de la junta directiva del consell és una oportunitat per a compartir experiències amb altres entitats i sumar forces per portar a terme accions en defensa de la ciutadania. “Volem contribuir a millorar el funcionament de les associacions barcelonines i potenciar les nostres capacitats per fomentar una ciutat justa, humana i sostenible”, recalca Montserrat Pallarès.