Ja es poden presentar candidatures a la III Edició dels Premis Ricard Vaccaro

  • La convocatòria arriba a la seva tercera edició amb tres categoriespremiables: l'accessibilitat i el disseny universal; la recerca en salut i la innovació social i les TIC.
  • Es poden presentar candidatures de persones o entitats fins al 30 de juny de 2019.
  • El lliurament dels premis tindrà lloc en el sopar de gala del I Congrés sobre ‘El dret a l'autonomia personal. Discapacitat física i orgànica, envelliment i cronicitat’, que tindrà lloc els dies 21 i 22 d'octubre de 2019 en el Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB).

 

Barcelona, 2 de maig de 2019- L'Observatori de la Discapacitat acaba de convocar la tercera edició dels ‘Premis Ricard Vaccaro a l'Ètica i el Compromís Social’ per reconèixer el paper d'aquelles persones i institucions que han contribuït o contribueixen de manera voluntària i altruista a fomentar el bé comú en l'àmbit social i de la salut.

 

La convocatòria arriba a la seva III Edició amb tres categories premiables:

 

•           Accessibilitat i Disseny Universal, patrocinat per RENFE

•           Recerca en la Salut, patrocinat per Fundació ”la Caixa”

•           Innovació Social i TIC, patrocinat pel Consorci de la Zona Franca

 

La presentació de candidatures es podrà realitzar fins al 30 de juny de 2019 i ha de tenir-se en compte que cap persona o entitat podrà presentar la seva pròpia autocandidatura, sinó que haurà de ser una tercera persona o entitat qui ho faci.

 

El lliurament dels premis es realitzarà en el Sopar de Gala de “I Congrés sobre “El dret a l'autonomia personal. Discapacitat Física i orgànica, envelliment i cronicitat”, organitzat per COCEMFE en col·laboració amb COCEMFE Catalunya, que se celebrarà el dia 21 d'octubre de 2019 en el Centre de Convencions Internacional de Barcelona.

 

Consulta les bases completes d'aquesta convocatòria a la pàgina web de l'Observatori de la Discapacitat i presenta a la teva candidat@!