Madrid acollirà el proper 16 de març la tercera sessió del Congrés sobre el Dret a l’Autonomia Personal: ´Tecnologia en la vida quotidiana de les persones grans´. El Congrés, organitzat per la Unió Democràtica de Pensionistes-UDP

Madrid acollirà el proper 16 de març la tercera sessió del Congrés sobre el Dret a l’Autonomia Personal: ´Tecnologia en la vida quotidiana de les persones grans´. El Congrés, organitzat per la Unió Democràtica de Pensionistes-UDP, amb la col·laboració de COCEMFE Barcelona, será en format presencial a la seu que posa a disposició la Fundación Telefónica.

El proper 16 de març se celebrarà a Madrid i de manera presencial la tercera sessió del II Congrés sobre el Dret a l’Autonomia Personal que tractarà sobre «La tecnologia en la vida quotidiana de les persones grans» L’esdeveniment tindrà lloc a l’Espai Fundación Telefónica de la capital espanyola (carrer Fuencarral,3, 2ª pis, 28004 Madrid).

També es podrá seguir la transmissió del Congrés en temps real a través del web de la Fundación Telefónica: 

https://www.fundaciontelefonica.com/noticias/llega-la-tercera-sesion-del-congreso-sobre-autonomia-personal-tecnologia-en-la-vida-cotidiana-de-las-personas-mayores/

L’acte inaugural del Congrés comptarà amb la presència d’Inmaculada Ruiz, presidenta de la Unión Democrática de Pensionistas y Jubilados de España (UDP) i vicepresidenta de PMP, Lázaro González, president de la PMP, Carmen Morenés, directora General Fundación Telefónica i Juan José García, director General de Mayores de la Comunidad de Madrid, a més de diferents persones expertes, reunides en quatre taules rodones concentrades en un matí molt intens. Aquestes seran les conferències que podrem escoltar:

09.30h - «La tecnologia al servei de les persones i la seva seguretat»

10.00h - «La tecnologia com a suport a l’autonomia personal»

10.30h - «Acte Inaugural»

 

11.30h - «Com la tecnologia millora la qualitat de vida de les persones grans»

12.00h - «Tecnologia amigable i segura per a les persones grans»

12.45h - «Oci i gamificació per al benestar»

 

13.30h - «Humanització de la tecnologia en una societat longeva»

A les 14.00h tindran lloc les Conclusions a càrrec d’Antoni Serratosa, vicepresident de la Unión Democrática de Pensionistas y Jubilados de España –UDP i president de Natura i Salut, entitat federada a COCEMFE Barcelona.