L’any nou arriba amb l’Agenda de Receptes Compartides

  • El projecte de COCEMFE Barcelona i CORNCRENATA utilitza la cuina com a eina d’expressió d’emocions en aquesta nova edició.

Una de les primeres coses que ens portarà el 2022 és l’Agenda de Receptes Compartides elaborada per COCEMFE Barcelona i l’associació CORNCRENATA, que segueix l’estela de l’Agenda de les Emocions Compartides del 2021, un recull de les emocions de diverses persones amb discapacitat durant els primers mesos de la pandèmia a través de dibuixos. En aquesta nova edició, la cuina agafa el protagonisme per expressar els sentiments.

La situació de la pandèmia, que s’ha allargat de manera impensable i que ha produït canvis en les nostres vides i en els nostres hàbits, ens ha preparat per fer front a la nova situació i donar resposta a necessitats diferents. La manca d’afecte i la necessitat de “fer família” per fer front a la soledat no volguda ens ha portat, entre d’altres, a recuperar un dels arts més antics: “cuinar” per compartir-ne els resultats amb familiars i persones properes.

És per això que enguany l’agenda de COCEMFE i CORNCRENATA porta receptes fetes en temps de pandèmia per persones diverses de diferents entitats, fetes amb ingredients com el talent, les capacitats, la il·lusió, l’instint, la paciència, la sensibilitat... En definitiva, un recull de plats amb molt de sentiment, que, a més d’alimentar, emocionen.

Durant el mes de gener es portarà a terme la impressió i distribució de les agendes, gràcies a la col·laboració de la Diputació de Barcelona.