Participa en el projecte Receptes Compartides

  • La iniciativa de COCEMFE Barcelona i Corncrenata vol recollir i difondre la diversitat i la riquesa de la cuina de les persones.
  • Les receptes es recolliran a l'agenda 2022 com a continuació de la del 2021 'Emocions Compartides'.

Durant el confinament per la COVID-19, COCEMFE Barcelona i l'associació Corncrenata vam impulsar el projecte de l'Agenda 2021 de les Emocions Compartides. Es van recollir sensacions de diferents persones a través de dibuixos fets durant aquesta etapa amb l'objectiu de compartir allò que sentíem, d'empatitzar amb l'altre i de superar la soledat no volguda, la tristor i l'ansietat que moltes persones van sentir.

La iniciativa va ser un èxit de participació i per això enguany ambdues entitats hem tornat a sumar forces per crear l'agenda 2022, aquest cop amb la cuina com a element unificador.

És ben sabut que la situació de pandèmia, el confinament i la necessitat d’afecte i de “fer família” ens ha portat a recuperar un dels arts més antics de la humanitat: cuinar, per aquest motiu volem compartir les receptes que més us agrada fer, difonent la diversitat i la riquesa de la cuina de les persones i entitats de COCEMFE Barcelona, per a la seva posterior publicació en l'agenda 2022 “Receptes compartides”.

A més de l'Agenda 2022 repleta de receptes, els plats es presentaran en la “1a fira de cuina integradora i diversa de COCEMFE Barcelona”. Aquesta fira, degut a la situació covid19, encara no té data però serà convocada tant bon punt hi hagi la certesa de poder-la fer i ho tinguem tot lligat. Amb l’ajut de l’Administració i del voluntariat, la idea és que tots els plats presentats siguin publicats en el “Receptari de la Cuina diversa de COCEMFE Barcelona” que es publicarà amb motiu de la fira.

 

COM PARTICIPAR-HI

Qui pot participar?

Qualsevol persona major d'edat a títol individual o representant una associació, grup d'amics, família... Tothom té cabuda en aquest projecte, a excepció de professionals de la cuina.

Característiques dels plats

Els plats són de lliure elecció i han d'estar acompanyats d'una fotografia feta durant l'elaboració que expliqui l'emoció que senten en el moment de cuinar-lo. No s'admetran imatges dels plats finalitzats, ja que no es tracta d'un concurs culinari, sinó de representar i compartir les emocions durant el cuinat.

Inscripcions

Envieu un correu electrònic a corncrenata@gmail.com abans del 30 de setembre de 2021.

Informació a adjuntar: nom, cognoms i associació a la qual pertany i la recepta o receptes dels plats presentats. També, el contingut de la recepta, que haurà d'incloure la descripció dels ingredients, els temps de cuinat i els mètodes utilitzats en la seva realització. Les receptes hauran d'estar escrites a mà amb lletra llegible.