L’agenda de COCEMFE Barcelona pel 8M

  • Montserrat Pallarès, presidenta de l’entitat, participa en diversos actes i jornades amb motiu del Dia de la dona.

El 8 de març, dia de la dona, és una data assenyalada en el calendari de COCEMFE Barcelona i per això la presidenta de l’entitat, Montserrat Pallarès, té en les properes setmanes una agenda plena d’actes amb diferents institucions per reivindicar el paper de la dona en tots els àmbits de la societat.

  • Divendres 5 de març a les 9.30 h. Dins dels actes de la BWAW (Barcelona Women Acceleration Week) organitzada pel Consorci de la Zona Franca i la Fundación Incyde, tindrà lloc una taula rodona sobre “Dona, compromís i acció social” moderada per Montserrat Pallarès. En aquet debat participaran Miguel Lorente, professor de Medicina Legal i assessor del vicerectorat d’Igualtat, Sostenibilitat i Inclusió de la Universitat de Granada; Begoña Lasagabaster, directora de l’Oficina de l’ONU Dones a Tunísia i Líbia; Lluïsa Moret, presidenta delegada de l’Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar de la Diputació de Barcelona; Magdalena Valerio, ministra de Treball, Migracions i Seguretat Social en la legislatura 2018-2020 i secretària executiva del Pacte de Toledo i Jesús Hernández, director d’Accessibilitat i Innovació de la Fundació ONCE.
  • Diumenge 7 de març a les 9h. El programa Són 4 dies de Ràdio 4 entrevistarà Montserrat Pallarès per parlar de la doble discriminació de les dones amb discapacitat i la invisibilitat d’aquestes en la medicina.
  • Dilluns 8 de març a les 12h. L’Associació Amputats Sant Jordi fa una conferència virtual sobre “Dona, discapacitat i igualtat: una qüestió de drets humans” a càrrec de la presidenta de COCEMFE Barcelona.
  • Dimarts 16 de març a les 18 h. Pallarès formarà part de la taula “Nunca detrás, Siempre al lado,Siempre iguales, Siempre avanzando" en el marc de la jornada que organitza CEMFIS al Centre de Recursos per a Dones - CIBA de Santa Coloma de Gramenet i presentarà l’estudi "La situació social i laboral de les dones amb discapacitat a Catalunya".
  • Dimarts 23 de març. Arrenca el Grup de Treball "Mujer e Igualdad" de COCEMFE serveis centrals del que Montserrat Pallarès en forma part.