Prop d'un centenar de dones en la Jornada ‘La violència de gènere cap a les dones amb discapacitat’

 

Galeria d’imatges de la jornada

 

 

Barcelona, 26 de novembre de 2018. - Ahir, Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona, vam participar en els esdeveniments celebrats a Santa Coloma de Gramenet en els quals va participar la nostra presidenta, Montserrat Pallarès, amb la lectura d'un manifest contra la violència masclista que pateixen les dones amb discapacitat.

 

A més, la setmana passada vam organitzar la jornada 'La violència de gènere vers les dones amb discapacitat', emmarcada en el dia d'ahir per denunciar la violència que s'exerceix vers aquest col·lectiu i exigir polítiques per a la seva eliminació. La jornada va estar organitzada per COCEMFE Barcelona, Natura i Salut i Dones no Estàndard.

 

En la jornada van participar prop d'un centenar de dones i vam comptar amb la presència de la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Núria Balada i la regidora de Feminismes i LGTBI de l'Ajuntament de Barcelona, Laura Pérez. 

 

També vam comptar per a l'organització amb la col·laboració de l'entitat Dones No Estàndards, la presidenta de la qual Carme Riu, va impartir la conferència central i va presentar la guia de la seva entitat per a la prevenció de la violència.

 

Us deixem una galeria d’imatges de la jornada.