COCEMFE Barcelona celebra l’Assemblea General: Pilar Díaz, presidenta de la federació d’entitats de persones amb discapacitat física

COCEMFE Asamblea General

Avui dia 20 de juny, la Federació d’Entitats de Persones Afectades de Disminució Física Francesc Layret – COCEMFE Barcelona ha celebrat la seva assemblea general. Després de 12 anys al capdavant de la Federació, Josep Maria Ballesteros ha estat rellevat per Pilar Díaz en la seva presidència.

Pilar Díaz encapçala una nova junta directiva que té com a objectiu dur a terme el pla estratègic 2015 – 2020, que prioritza la col·laboració entre entitats, la transparència i el treball en xarxa com a eixos clau de la modernització de COCEMFE Barcelona. COCEMFE és un referent a tot l’estat espanyol que aplega a més de 1.600 entitats federades, representatives de les persones amb discapacitat física i orgànica.

L’assemblea ha aprovat el canvi de nom de la Federació, que a partir d’ara s’anomena Federació d’Entitats de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica Francesc Layret – COCEMFE Barcelona. Aquesta modificació es deu a l’adaptació del concepte que engloba la discapacitat, d’acord amb els requeriments de la Convenció de les Nacions Unides sobre les Persones amb Discapacitat (2006). Aquest canvi de nom, ha anat acompanyat d’una modificació dels estatuts per adaptar COCEMFE Barcelona als temps actuals.  

Les entitats que formen part de COCEMFE han aprofitat per agrair la tasca realitzada per Josep Maria Ballesteros, que ha realitzat un emotiu discurs de comiat i ha estat aplaudit per tots els presents en mostra d’agraïment i reconeixement.

COCEMFE Barcelona obre un nova etapa amb el repte de consolidar el llegat de Josep Maria Ballesteros i continuar treballant per representar les entitats de persones amb discapacitat física i orgànica de la província de Barcelona.