Estrena del documental 'PUZZLE', d'Amputats Sant Jordi

Dimecres 2 de desembre, a les 20.00h, Amputats Sant Jordi, entitat federada a COCEMFE Barcelona, estrena el documental ‘PUZZLE’ als Cinemes Girona, de Barcelona.

Aquest documental és un projecte de l’associació Càmeres i Acció i Amputats Sant Jordi que vol visibilitzar el món de la discapacitat i en aquest cas de l’amputació, a partir de l’experiència vital de 5 personatges vinculats a Amputats Sant Jordi que, a més de ser els protagonistes i parlar en primera persona de la seva història, ha format part de l’equip audiovisual del documental.

‘PUZZLE’ té l’experiència de l’amputació com a fil conductor però no parla únicament d’això; es tracta d’una peça que obliga a replantejar-se els valors i la manera que tenim d’afrontar la realitat i la vida. Fresca, profunda i directa, aquesta és una història que s’endinsa en la discapacitat i a la vegada és una oda a la força davant la vida.

Aquí teniu un avançament de ‘PUZZLE’: https://youtu.be/7jtsGhtBo-4

Dia: 2 de desembre 2015 |  Hora: 20.00 hores | Lloc: Cinemes Girona: c/Girona, 175. Barcelona | Preu: Cada espectador pot fer l'aportació que consideri per col·laborar amb el projecte.