Jornada «Construint projectes de vida»

El proper dimarts 24 de novembre, Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional, el Museu Torre Balldovina (al matí) i el Centre Cívic del Riu (a la tarda) acolliran una jornada que té com a lema «Construint projectes de vida». Amb aquesta acció es vol posar l’accent en aquells aspectes de la vida de les persones amb diversitat funcional que cal millorar per aconseguir-ne la plena integració social i una vida independent.

Hi participaran ponents d’entitats d’àmbit estatal, com Juan José Lacasta (Plena Inclusión) i Antonio Tejada (La Ciudad Accesible), així com representants d’entitats catalanes del sector: Josep Tresseras (ASPANIAS), Pep Ruf (Fundació Catalana de la Síndrome de Down) i Edgar Vinyals (SÄRAU). L’acte el moderarà Roque Pascual, president del Patronat de la Fundació Tallers.

Així mateix, per la tarda al Centre Cívic del Riu hi haurà el taller «Les pors i neguits de les famílies amb persones amb diversitat funcional», que conduirà Laia Alamany (Fundació Vicki Bernadet).

Les places són limitades i la inscripció és gratuïta. Més informació: http://www.gramenet.cat/temes/amb-les-persones/benestar-social-i-families/construint-projectes-de-vida