Convocatòria de premsa: Arrenca el cicle ‘Dones amb discapacitat, apoderem-nos!’ amb la primera sessió dedicada a ‘Dones i drets’

 Demà 30 de març a les 11 hores començarà el cicle 'Dones amb discapacitat, apoderem-nos!' que inauguraran la regidora de Feminismes i LGTBI de l'Ajuntament de Barcelona, Laura Pérez i la presidenta de la Federació d'entitats de persones amb discapacitat física i orgànica COCEMFE BARCELONA, Pilar Díaz.

Data: 30 de marc  

Hora: 11 hores

Lloc: Centre Calàbria 66 (Calàbria 66), Barcelona

Assistència lliure i gratuïta  

 

Barcelona, 29 de març de 2017.- Demà 30 de març  a les 11.00 hores, al centre Calàbria 66 començarà  el cicle de jornades ‘Dones amb discapacitat, apoderem-nos!’, engegat per la Federació d’entitats de persones amb discapacitat física i orgànica Francesc Layret, COCEMFE Barcelona, amb l'objectiu d'introduir la perspectiva de gènere en les seves accions i fomentar la sensibilització tant en el teixit associatiu com en la societat en general cap als temes de gènere.

La jornada serà inaugurada per Laura Pérez, regidora de Feminismes i LGTBI de l'Ajuntament de Barcelona  i Pilar Díaz, presidenta de COCEMFE Barcelona i directora de l'Observatori de la Discapacitat Física.

A continuació tindrà lloc la conferència "Dona i discapacitat" que impartirà Miriam Herrero, advocada de la Fundació DFA, membre de la Junta d'Amanixer (Associació Aragonesa de Dones amb Discapacitat) i Coordinadora de la Comissió de Dona de CERMI Aragó.

Tot seguit tindrà lloc la taula rodona ‘Experiències d'apoderament personal’, en la qual participaran Joana Martí Boscos, de l'Associació Catalana per al Parkinson, Montse Florensa de l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) i Santa Domingo Artaño, de l'Associació Catalana ‘La Llar’ de l'Afectat d'Esclerosi Múltiple. La taula estarà moderada per Montserrat Pallarès, presidenta de ‘Natura i Salut’, entitat de Casteldefels que lidera la jornada.