FORMACIÓ GRATUÏTA CONFORCAT A MIDA: BRODAT, APLICACIONS I CREACIÓ DE TEXTURES

FORMACIÓ GRATUÏTA CONFORCAT A MIDA: BRODAT, APLICACIONS I CREACIÓ DE TEXTURES

A partir de l’11 de març

La Federació Francesc Layret COCEMFE Barcelona, amb la col·laboració de CEMFIS i el suport del Fons Social Europeu, el Ministeri d’Educació i Formació Professional, el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, Next Generation Catalunya, la Generalitat de Catalunya i el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, iniciarà, properament, el curs  “Brodat, aplicacions i creació de textures”.

El brodat, més que una simple tasca manual, és una expressió artística que permet donar vida a les nostres idees. L’objectiu del curs és endinsar-se en el món del brodat creatiu a través de l’apropament a diferents materials i la pràctica de puntades bàsiques, mitjançant les quals desenvoluparàs i perfeccionaràs habilitats diverses.  Desenvoluparàs i ampliaràs la teva capacitat de concentració, paciència i creativitat. A més, milloraràs les teves habilitats motores fines tot enfortint la coordinació i augmentant la teva traça. Descubriràs com, a través del brodat, no només es teixeix amb fils sinó que també es teixeixen tapissos d’habilitats i experiències que enriquiran la teva vida de manera inesperada.

El curs es durà a terme, a partir del proper 11 de març, en horari de tardes i de manera simultània, a dues seus diferents per a què puguis escollir la que més et convingui. Per una banda, es durà a terme al Convent de Sant Agustí de Barcelona i, d’altra banda, al Centre de Recursos per a Dones, la CIBA, de Santa Coloma de Gramenet.

Les places són limitades. Informa-te’n i formalitza la teva inscripció el més aviat possible enviant un correu electrònic a:

[email protected] o bé trucant al telèfon: 683 183 180

 No deixis passar aquesta oportunitat!