FORMACIÓ GRATUÏTA CONFORCAT A MIDA: HORT URBÀ. PLANTES AROMÀTIQUES I MEDICINALS

FORMACIÓ GRATUÏTA CONFORCAT A MIDA: HORT URBÀ. PLANTES AROMÀTIQUES I MEDICINALS

FORMACIÓ ALS BARRIS. COCEMFE Barcelona APROPA LA FORMACIÓ CONFORCAT A MIDA A L’ESPAI VEÏNAL CALÀBRIA 66

El Proper 28 de maig iniciem el curs “HORT URBÀ. PLANTES AROMÀTIQUES I MEDICINALS” adreçat a PERSONES TREBALLADORES, PERSONES A L’ATUR I PERSONES AUTÒNOMES.  No s’hi podran inscriure les persones pensionistes o jubilades.

La Federació Francesc Layret COCEMFE Barcelona, amb la col·laboració de l’Espai Veïnal CALÀBRIA,66, de CEMFIS i el suport del Fons Social Europeu, el Ministeri d’Educació i Formació Professional, el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, Next Generation Catalunya, la Generalitat de Catalunya i el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, iniciarà el curs “HORT URBÀ. PLANTES AROMÀTIQUES I MEDICINALS a l’espai veïnal Calàbria 66.

El curs, que té una durada de 60 hores i no té cap cost per a l’alumnat, es durà a terme, tots els dimarts, dijous i divendres de 16.00h a 20.00h i, en finalitzar, s’expedirà un certificat d’aprofitament.  

Des d’aquí, COCEMFE Barcelona agraeix a l’Espai Veïnal Calàbria 66 la seva col·laboració i l’interès en cedir-nos l’aula per a la formació, així com l’espai terrat i dues taules de cultiu. Estem convençuts que el curs serà tot un èxit de participació. COCEMFE Barcelona està considerant, juntament amb Calàbria,66, la possibilitat de continuar la formació durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre. Mitjançant aquest programa, volem arribar al nombre màxima de persones formades (600 al llarg de l’any 2024). La situació de vulnerabilitat d’algunes persones, no els permet marxar de vacances i aprofiten els mesos d’estiu per fer cursos. Per això, COCEMFE Barcelona s’APROPARÀ A ELLES els mesos de juliol i agost.

Inici de curs: 28 de maig

Places limitades. Darrers dies per reservar la teva plaça!

Inscripcions a:

[email protected] o bé trucant al telèfon: 93 301 15 65

No deixis passar aquesta oportunitat de formar-te a cost 0 i preparar el teu nou rumb laboral !!!