Obrim inscripcions per a la segona edició del curs 'la costura i la innovació: una oportunitat per a tu'

COCEMFE Barcelona amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona organitza la segona edició del curs 'la costura i la innovació: una oportunitat per a tu'. Es tracta d'una formació dissenyada perquè aprenguis i enforteixis les teves habilitats personals i laborals per a treballar en el sector de la costura i la innovació tèxtil, aplicant la metodologia 'Simulació d'empresa' i el treball amb suport. La finalitat és oferir una alternativa innovadora per la inserció laboral i l'autoocupació, a partir d'adquirir experiència pràctica en l'àmbit de la transformació tèxtil i la seva aplicació en la fabricació digital

Requisits

La formació està dirigida, principalment, a dones amb discapacitat i/o en situació de vulnerabilitat, majors de 40 anys i estar empadronada a Barcelona i inscrita al SOC. Es tracta d'una formació 100% subvencionada, que es realitzarà al Casal Cívic Verdum i en els ateneus de fabricació  (c/ Luz Casanova 8-10, Barcelona). 

  • Inici: 2 de novembre i finalitza el 17 de desembre. De dilluns a divendres, en horari d'11h a 14h

Si estàs interessada o coneixes a algú que ho estigui escriu-nos per qualsevol de les xarxes de COCEMFE Barcelona o truca al  93 301 15 65 / 654 39 71 49.  T'esperem!