Presentada la Declaració “L'accessibilitat universal, una contribució al bé comú” als Grups Parlamentaris

Al llarg del mes de juny ens hem reunit amb representants del Partit dels Socialistes de Catalunya, Partit Popular de Catalunya, Junts pel Sí, Catalunya Sí que es Pot, la CUP i Ciutadans.

Hem mantingut reunions amb representants del Partit dels Socialistes de Catalunya, Partit Popular de Catalunya, Junts pel Sí, Catalunya Sí que es Pot, la CUP i Ciutadans.

 

Al llarg del mes de juny ens hem reunit amb els grups del Parlament de Catalunya amb l'objectiu de presentar la Declaració de Barcelona "L'accessibilitat universal, una contribució al bé comú" perquè s'adhereixen a la nostra campanya a favor de l'accessibilitat universal.

 

Hem mantingut reunions amb representants del Partit dels Socialistes de Catalunya, Partit Popular de Catalunya, Junts pel Sí, Catalunya Sí que es Pot, la CUP i Ciutadans. A tots els hem instat a promoure una resolució al Parlament a favor de la plena accessibilitat i els hem agraït la seva bona disposició i ànim col·laboratiu.

Amb la Declaració, des de COCEMFE Barcelona ens sumem a les múltiples campanyes que s'estan duent a terme aquest any per conscienciar la societat de la importància d'assolir la plena accessibilitat dels productes, béns, entorns i serveis, entenent aquesta com un requisit indispensable perquè les persones amb discapacitat puguin exercir els seus drets en igualtat de condicions i oportunitats

 

Des de que al mes de febrer vam començar aquesta campanya, s'han adherit un centenar d’organitzacions i per tant, tenim el suport,a hores d’ara, d’entre 800 i 1.000 entitats de Catalunya.

 

Les persones interessades i les institucions en signar-la, poden fer-ho en aquest enllaç.