Trobada Nacional de Voluntariat i Discapacitat: “L'acció col·lectiva transforma el món”

13 DESEMBRE 10:00 – 20:30 H 
14 DESEMBRE: 09:30 – 12:30 H

La Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica (COCEMFE) celebrarà els pròxims 13 i 14 de desembre a Madrid la ‘Trobada Nacional de Voluntariat i Discapacitat: L'acció col·lectiva que transforma el món’, amb l'objectiu de crear de manera conjunta un nou espai de coneixement, creació i innovació del voluntariat en l'àmbit estatal del Moviment Associatiu de COCEMFE.

Aquesta trobada presencial, que es desenvoluparà en l'espai Impact-*Hub Piemont de Madrid, serà inaugurat pel president de COCEMFE, Anxo Queiruga, i la subdirectora general del Tercer Sector i Voluntariat del Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030, Lucía García Garzón.

Posteriorment, tindrà lloc la primera ponència de la jornada, titulada ‘El voluntariat en el Moviment Associatiu de COCEMFE: inclusió i defensa de drets’ i conduïda per la directora de COCEMFE, Elena Antelo.

En les jornades assistiran persones voluntàries per intercanviar coneixements, conèixer la realitat d'altres entitats, formes de sensibilització i activisme i també crear llaços, cohesió, coordinació i noves relacions i xarxes entre les entitats del Moviment Associatiu.

A més, aquestes jornades serviran per a continuar enfortint l'acció del voluntariat en el Moviment Associatiu de COCEMFE i forma part de l'aposta de l'entitat per promoure un voluntariat actiu, inclusiu i generador d'una societat implicada i conscienciada amb els assumptes del seu entorn.

En finalitzar la trobada, s'extrauran conclusions que permetran avançar en el full de ruta del voluntariat en COCEMFE i el seu Moviment Associatiu, tal com queda plasmat en l'actual estratègia de l'entitat.

La Trobada Nacional de Voluntariat i Discapacitat és finançat a través de les subvencions per a la realització d'activitats d'interès general considerades d'interès social de la convocatòria del 0,7 del Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030.

Consulta el programa complet en aquest enllaç.