En marxa el “Programa d'Apoderament i Activació per a l'Ocupació” per a dones amb discapacitat física i orgànica

 El “Programa d'Apoderament i Activació per a l'Ocupació” és fruit d'un conveni de col·laboració entre l'Obra Social ‘la Caixa’ i la Confederació Estatal de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica, COCEMFE, amb l'objectiu de fomentar l'apoderament i potenciar la integració sociolaboral de les dones amb discapacitat.
  • Les dones interessades poden contactar en el telèfon 93 301 15 65  o mitjançant el correu electrònic [email protected]

 Barcelona, 14 de març de 2018.- COCEMFE Barcelona acaba d'engegar el 'Programa d'Apoderament i Activació per a l'Ocupació" dirigida a dones amb discapacitat física i orgànica.

 

Aquest programa és fruit d'un conveni de col·laboració entre l'Obra Social ‘la Caixa’ i la Confederació Estatal de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica, COCEMFE, amb l'objectiu de fomentar l'apoderament i potenciar la integració sociolaboral de les dones amb discapacitat.

 

A partir de la intervenció individual, grupal i d'itineraris personalitzats d'inserció sociolaboral, es pretén cobrir la necessitat d’empoderar les dones amb discapacitat com a procés que fomenta la seva autonomia social i econòmica.

 

A més, servirà com a motor per a l'activació de l'ocupació en aquelles dones amb discapacitat que es troben en situació de desocupació de llarga durada i/o situació de major vulnerabilitat com en casos de violència.

 

Les principals accions seran:

 

1.-Intervenció individual i grupal: apoderament, habilitats prelaborals i alfabetització tecnològica.

2.-Formació i sensibilització a agents implicats: gènere, discapacitat i ocupació.

 

Les dones interessades a participar poden fer-ho contactant en el correu [email protected] o bé cridant al telèfon 93 301 15 65.