Finalitza el Taller d’Apoderament i Activació per a l’Ocupació per a Dones amb Discapacitat Física de COCEMFE Barcelona

  • Engegat gràcies al conveni de col·laboració entre l'Obra Social ”la Caixa” i la Confederació Estatal de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica, COCEMFE.
  • S'han celebrat al “Centre de Dia La Marina" de la Fundació Pere Mitjans i han comptat amb la participació de 9 dones.

 

Barcelona, 16 de novembre de 2018.- Recentment han acabat els tallers d'Apoderament i Activació per a l'Ocupació per a Dones amb Discapacitat Física i Orgànica que hem dut a terme gràcies al conveni de col·laboració existent entre l'Obra Social i COCEMFE per fomentar l'apoderament i potenciar la integració sociolaboral d'aquest col·lectiu

 

Els tallers s'han celebrat al "Centre de Dia La Marina" de la Fundació Pere Mitjans de Barcelona i han comptat amb la participació de 9 dones, 6 usuàries del mateix centre i 3 de diferents punts de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

 

Aquest grup de dones s'ha format en habilitats de comunicació per millorar l'escolta activa i aprendre a utilitzar un llenguatge assertiu; ha rebut formació per evitar discriminació per discapacitat i/o gènere i també ha après habilitats d'autoconeixement per detectar tant els seus punts forts com els quals han de millorar.

 

Els objectius d'aquestes accions han estat empoderar les dones amb discapacitat a través de sessions grupales, acompanyar-les i entrenar-les en el desenvolupament d'habilitats personals i prelaborales i treballar en l'eliminació d'estereotips relacionats amb el gènere i la discapacitat.

 

COCEMFE Barcelona vol agrair a la Fundació Pere Mitjans la col·laboració que ha mantingut per desenvolupar el programa mitjançant la cessió d'espai i materials, així com la resta de facilitats donades per impartir aquests tallers.