L’Àrea Metropolitana de Barcelona, COCEMFE Barcelona i l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat organitzen la jornada “Comerç i serveis accessibles per a una ciutat amigable”

  • Se celebra el 6 de juny a Sant Feliu de Llobregat, a la Sala Ibèria. Les persones interessades ja es poden inscriure gratuïtament en aquest enllaç: http://ow.ly/HOy330kfv9p

  • La jornada començarà amb una presentació de les recomanacions recollides a la guia de l’AMB i un debat posterior en el qual participaran representants de Dincat, Fesoca, ACAPPS i ONCE.

  • Després es presentaran les experiències de comerç accessible i amigable del País Basc i l’Ajuntament de Barcelona. 

 

 

Barcelona,30 de maig de 2018.- L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) en col·laboració amb COCEMFE Barcelona i l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat han organitzat la II Jornada Metropolitana “Comerç i serveis accessibles per a una ciutat amigable” que tindrà lloc el  6 de juny a Sant Feliu de Llobregat, a la Sala Ibèria.

 

Els objectius de la jornada seran posar en comú les necessitats de les persones amb diferents tipus de discapacitat en relació amb el comerç i els serveis que es presten a pobles i ciutats; conèixer l’experiència del País Basc i l’Ajuntament de Barcelona en temes de comerç accessible i amigable i aportar i debatre continguts per a l’elaboració posterior d’una guia metropolitana de recomanacions per a l’accessibilitat a les nostres ciutats.

 

La jornada serà inaugurada per Jaume Collboni, vicepresident de l’Àrea de Desenvolupament Social de l’AMB, l’alcalde de Sant Feliu, Jordi San José, i la presidenta de COCEMFE Barcelona, Pilar Díaz.
 

La jornada començarà amb la presentació de les recomanacions recollides a la guia de l’AMB i un debat posterior en el qual participaran representants de Dincat, Fesoca, ACAPPS i l’ONCE. Tot seguit, es presentaran les experiències de comerç accessible i amigable del País Basc i la ciutat de Barcelona i se celebraran 5 tallers participatius temàtics. La sessió acabarà amb una posada en comú de les conclusions que s’incorporaran a la guia de l’AMB.

 

Les persones interessades a participar es poden inscriure gratuïtament en aquest enllaç: http://ow.ly/HOy330kfv9p

 

PROGRAMA

9:15 Rebuda dels participants i lliurament de documentació

9:30 Inauguració i benvinguda a càrrec dels representants institucionals

9:45 Presentació de les recomanacions recollides a la guia de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

10:30 Presentació de les experiències de comerç accessible i amigable del País Basc i Barcelona.

11:15 Pausa Cafè-Esmorzar

11:40 Realització de 5 tallers participatius temàtics sobre:

- Comerç i mercats
- L’hostaleria i la restauració
- La cultura: teatres, biblioteques, exposicions, etcètera
- L’oci i el lleure (jardins, parcs, piscines, llocs d’esport, etcètera)
- Els serveis públics: sistemes d’informació, tramitació, serveis tècnics, oficines etc

13:00 Posada en comú de les propostes de tallers

13:45 Conclusions de la Jornada

14:15 Finalització i cloenda

 

Per a més informació podeu contactar amb:

María Cortes Tirado

Servei de Comunicació de COCEMFE Barcelona

[email protected]

Tel. 93.301.15.65